Comir Villas Rasnov

Fabulos! Acesta este cuvantul care descrie acest ansamblu imobiliar aflat la 10 minute de Brasov. Spatiile interioare si exterioare proiectate pentru un stil de viata linistit te vor incanta cu facilitati si finisaje gandite pentru un confort maxim.

Un viitor prosper

intr-un apartament nou

Incepe o noua viata, mai frumoasa si mai bogata, intr-un apartament proiectat din visurile tale si construit cu responsabilitate si fara compromisuri.

Familia ta merita o locuinta la cele mai inalte standarde calitative. Tocmai de aceea construim blocuri tip vila intr-o zona splendida, cu parorama deosebita catre Cetatea Rasnov, varful Postavarul, muntii Bucegi, muntii Piatra Craiului si cu un potential turistic enorm.

 

Stadiu Proiect
Atentie la detalii

Totul la superlativ!

Dezvoltam un proiect imobiliar pentru viitor cu facilitati si avantaje pentru cei mici si cei mari. Vrei un apartament la munte? Vrei liniste, soare, zone de relaxare si mult spatiu verde? Te asteptam acasa in Comir Villas Rasnov.

Apartamente
Mii de oameni fericiti

Construim o comunitate diferita

Proiectul Comir Villas Rasnov este expresia imaginatiei si dorintelor clientilor nostri. Am ales sa ii intampinam cu un nou tip de cladire, o tranzitie eleganta de la cladirile clasice la blocurile tip vila.

Prima etapa a proiectului nostru imobiliar din Rasnov cuprinde dezvoltarea a 230 de apartamente (garsoniere si studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere), urmand ca in cea de-a doua si a treia etapa sa mai dezvoltam alte apartamente si facilitati. Construim o comunitate urbana cocheta, moderna, cu arhitectura deosebita si facilitati premium.

Transparanti, suntem deschisi la cerintele tale si le integram in noul tau apartament.  Pregatim un concept de lifestyle in care fericirea e la ea acasa.

Te asteptam acasa!

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.